Geyve Halk Eğitim öğretmenleri Hollanda’da proje çalışmasına katıldı

Geyve Halk Eğitim öğretmenleri Hollanda’nın Amsterdam Kentinde, Avrupa Birliği tarafından desteklenen "Yetişkin Engelli Bireylerin Eğitimi ve Toplumsal Entegrasyonu" konulu proje çalışmasına katıldı.

+7
Haber albümü için resme tıklayın

Avrupa Birliği tarafından desteklenen "Yetişkin Engelli Bireylerin Eğitimi ve Toplumsal Entegrasyonu" konulu proje çalışması Hollanda’nın Amsterdam Kentinde yapıldı.

Pandemi dolayısıyla birkaç kez ertelenen proje için Hollanda’ya giden Geyve Halk Eğitim Merkezi öğretmenleri projenin konusu olan yetişkin engelli bireylerin eğitimiyle ilgili başarılı bir çalışma gerçekleştirdiler.

Geyve Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Doğan, Müdür Yardımcısı Yunus Çınar, kurum öğretmenleri Hulusi Şengür, Fatih Keleş, Merve Köse Acar, Büşra Şengür ve Nagihan Özdemir’den oluşan proje heyeti altı günlük Hollanda ziyareti sırasında Lahey Büyükelçisi Şaban Dişli’yi de ziyaret ettiler.

08 Nis 2022 - 17:56 Sakarya/ Geyve- Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak geyvelim.com Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan geyvelim.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler geyvelim.com editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı geyvelim.com değil haberi geçen ajanstır.