Yakınları haber alamıyordu... Geyve'de evinde ölü bulundu!

Aslen Akyazı Yağcılar Mahallesinden olup Geyve’de ikamet eden yakınlarının uzun süredir haber alamadığı Ayhan Pektaş evinde ölü olarak bulundu.

Haber albümü için resme tıklayın

Aslen Akyazı Yağcılar Mahallesinden olup Geyve’de ikamet eden yakınlarının uzun süredir haber alamadığı Ayhan Pektaş yakınları tarafından evinde ölü olarak bulundu.

Akyazı Yağcılar Mahallesi halkından olup inşaat boyacılığı işi yapan Ayhan Pektaş’tan bir süredir haber alamayan yakınları Geyve’deki evine gittiğinde acı manzara ile karşılaştılar.

Akyazı’dan Geyve ilçesine giden yakınları tarafından evde yerde hareketsiz bir şekilde bulunan Ayhan Pektaş’ı gören yakınları sağlık ekiplerini arayarak yardım istedi. Eve gelen sağlık ekipleri Ayhan Pektaş’ın öldüğünü belirlediler.

Olay yerine gelen jandarma ekipleri ve savcı incelemesinin ardından Pektaş’ın cenazesi otopsi için Korucuk Adli Tıp Merkezine gönderilirken, Pektaş’ın kalp krizi sonucu öldüğü belirtileri görüldüğü bildirildi.

13 Kas 2021 - 23:50 Sakarya/ Geyve- Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak geyvelim.com Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan geyvelim.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler geyvelim.com editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı geyvelim.com değil haberi geçen ajanstır.