Geyve'de yaşanan 13 yaşındaki kıza cinsel istismar iddiasında mahkeme kararı! 2 tutuklama

Geyve İlçesi'nde 14 yaşındaki kız çocuğunun yaşları 11 ile 14 arasında değişen 3 çocuk tarafından istismara uğramasıyla ilgili adli süreç belli oldu. Gözaltına alınan şüphelilerden yaşları 13 ile 14 arasında olan iki şüpheli tutuklandı. 11 yaşındaki şüpheli ile adli kontrolle serbest bırakıldı..

Büyütmek için resme tıklayın

Geyve İlçesi'nde haftaiçi yaşanan 14 yaşındaki küçük kızın ilçe spor salonu yanında bulunan ayva bahçesinde yaşları 11 ile 14 arasında değişen 3 çocuk tarafından istismara uğramasıyla ilgili polisin soruşturması adliyeye intikal etti.

 Alınan bilgilere göre olayın ortaya çıkmasından sonra ilçe emniyet müdürlüğüne bağlı ekipler olaya karışan ve küçük kızın gösterdiği biri 11 yaşında diğerleri 13 ve 14 yaşında olan çocukları gözaltına aldı. Psikolog gözetiminde ifadeleri alınan küçük çocuklar suçlamaları kabul etmedi.

Ancak dün akşam saatlerinde mahkemeye sevk edilen 3 şüpheliden yaşları 13 ile 14 olan iki şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderilirken, 11 yaşındaki şüpheli ise adli kontrol ile serbest bırakıldı


  Olayın küçük mağduru ise ailesine teslim edildi

# Geyve

12 Ağu 2023 - 15:23 Sakarya/ Geyve- Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak geyvelim.com Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan geyvelim.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler geyvelim.com editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı geyvelim.com değil haberi geçen ajanstır.